Notícies‎ > ‎

CONCERT AL TEATRE EL JARDÍ DE FIGUERES "EL VIATGE" UN MÓN PER DESCOBRIR I CANTATA "ELS AIGUAMOLLS" [15.05.2016

5 de maig 2016, 6:00 publicada per Jove Orquestra de Figueres   [ actualitzat el 5 de maig 2016, 6:05 ]
El pròxim diumenge, 15 de maig a les 12.00 h i al Teatre el Jardí de Figueres, les seccions Indika i Juncària de la Jove Orquestra de Figueres oferiran el concert "EL VIATGE" Un món per descobrir.... i la Cantata "ELS AIGUAMOLLS".

Indika, dirigits per l'Anna Ribera, amb la participació de CONARTE i l'escola de dansa ÀNGELS BALLART oferiran el concert "El viatge" Un món per descobrir.... el qual ens portarà per tot el món mitjançant la música.
Juncària, dirigits per la Maria Geli, i amb la participació de la coral de l'escola de música TEMPS DE MÚSICA oferiran la cantata per a cor infantil i orquestra "ELS AIGUAMOLLS" composta especialment per a la Jove Orquestra de Figueres amb música d'Aleix Tarrés i lletra de l'Eva Tarrés, amb motiu del XVè aniversari de l'escola de música Temps de Música. Aquesta cantada ens acostarà de forma fresca i innocent a la natura, més concretament, als Aiguamolls i a tot el que podem trobar i descobrir si un dia ens deixem dur, tot fent una estada pels Aiguamolls.

L'entrada és gratuïta, us hi esperem a tots!!
Ċ
Jove Orquestra de Figueres,
5 de maig 2016, 6:00
Ċ
Jove Orquestra de Figueres,
5 de maig 2016, 6:00