Notícies‎ > ‎

La JOF visita Itàlia [4 al 8.12.2014]

10 de gen. 2015, 8:29 publicada per David Alabau   [ actualitzat el 10 de gen. 2015, 8:41 ]
Les seccions de Ficaris i Tramuntana de la Jove Orquestra de Figueres, juntament amb l’Escola Municipal de Música de Torroella de Montgrí, han estat a Itàlia  el passat cap de setmana, com a segona part de l’intercanvi que es va portar a terme aquest estiu amb  alumnes de  la  Fondazione Scuola di Musica “Carlo e Gugielmo Andreoli” d’Itàlia,  durant el qual músics italians van oferir un concert a la Plaça de l’Ajuntament de la nostra ciutat el passat mes d’agost. 
En aquest viatge, els músics empordanesos han estat acollits per les famílies dels col·legues italians i han visitat les ciutats de Florencia, Cremona, Busseto i  Venècia. Han ofert concerts a les ciutats de Mirandolla i Medolla, on han interpretat , entre d’altres, les peces: “Suite Clàssica Catalana” de Lluís  Albert i “1714”, d’Oscar Penyarroya. Tota l’actuació ha estat molt ben acollida pel públic italià.
Ha estat una experiència molt positiva i han quedat moltes ganes de poder participar i organitzar nous intercanvis en el futur.

 
 

Ċ
David Alabau,
10 de gen. 2015, 8:46
Comments