CONCERT TRIPLE PICAT a l'Església de Sant Pere de Figueres [11.03.2018]

Post date: Mar 5, 2018 4:48:43 PM

El proper diumenge 11 de març, a les 7 de la tarda, a l'Església de Sant Pere de Figueres, la Jove Orquestra de Figueres participarà en l'estrena de l’espectacle TRIPLE PICAT.Jordi Molina ha bastit per a la cloenda de la Capitalitat de la Sardana a Figueres un espectacle a partir d’un guió de Jaume Nonell, narrat per Cristina Cervià i interpretat per músics i balladors de les tres viles.

La renovació de la sardana es va fer, entre d’altres, gràcies a la col·laboració de tres persones (Pep Ventura, Andreu Turón i Miquel Pardas), que hi van aportar el seu ofici (músic, lutier i ballador, respectivament), i de tres poblacions (Figueres, Perpinyà i Torroella de Montgrí). Aquest acte es presenta per recordar-ho i cloure la capitalitat.

La Jove Orquestra de Figueres dins els actes de la Capitalitat de la Sardana a Figueres i de celebració del bicentenari del naixement d’en Pep Ventura va estrenar, en el concert de fires de Figueres del passat 1 de maig del 2017, una sardana inèdita del compositor empordanès, “Las noyetas de Figueras”.

L'entrada és lliure. Us hi esperem a tots!!