Viatge a Itàlia [4 a 8.12.2014]

Post date: Dec 4, 2014 12:05:33 PM

Torroella de Montgrí i Figueres s’agafen de les mans en una experiència única juntament amb una de les escoles de música de referència a la regió d'Emilia Romagna, significativa i distingida no només per l'alta qualitat que s'expressa en els concerts, sinó també pel seu contingut sociocultural

com un mitjà excepcional per enderrocar diferències

El projecte de l’intercanvi amb Torroella Montgrí + Figueres (Catalunya) i Mirandola (Itàlia) neix amb voluntat d'esdevenir un punt de trobada entre diferents cultures, escoles i formacions musicals com una part indispensable de l’educació fomentant la creació de vincles i vivències entre persones i les diferents institucions educatives, culturals i de desenvolupament social a través de la música. Els concerts i els intercanvis no únicament representen importants oportunitats de creixement cultural i musical, sinó que també són una oportunitat per augmentar els coneixements i les experiències personals.

.

Aquest intercanvi es durà a terme del 5 al 8 desembre del 2014 i executarà la segona part del viatge corresponent a l’estada i els dos concerts a Itàlia. Dos centenars de músics formaran part de la plantilla per trobar-se a dalt de l’escenari per celebrar aquest esdeveniment en dos concerts (Mirandola i Medolla) i que s’allotjaran en famílies. Mirandola està a dues hores d'autobús a Florència, Venècia i a una hora de Màntua, Verona, Bolonya i Ferrara. Per tant, s’aprofitarà l’estada per visitar llocs d’interès cultural i musical per a tots els participants d’aquest intercanvi.

+ INFORMACIÓ