Colònies

32è Curs de Formació Orquestral i Música de Cambra

8, 9 i 10 de setembre de 2023 | Casa de colònies Les Orenetes - Borrassà

Presentació del curs

Curs de formació orquestral adreçat a joves estudiants de corda fregada, vent sinfònic i percussió que vulguis aprofundir en l'experiència de tocar en una orquestra de cambra amb un programa de treball interessant i dins d'un entorn agradable envoltat de natura.

A partir del nivell elemental d'instrument i segons les edats dels participants es formaran vàries seccions de corda i vent. L'últim dia del curs i com a cloenda, s'oferirà una audició de les obres treballades a càrrec de cada una de les seccions.

Quan, on i per a qui

El curs es realitzarà els propers 8, 9 i 10 de setembre de 2023 a la Casa de Colònies Les Orenetes de Borrassà (Alt Empordà), situada a la Ctra. de Borrassà s/n (C-26 km 269.5).El curs començarà a partir de les 17h del divendres dia 8, segons la disponibilitat horaria escolar de cada alumne i acabrà amb un concert diumenge dia 10 a les 17h. 

El curs va dirigit a joves intèrprets amb desig d'iniciar-se i/o aprofundir en la disciplina orquestral.

Condicions

En fer la inscripció, cal ingressar 150€ mitjançant transferència bancària al compte ES25 0081 0107 010002014413. Es imprescindible que indiqueu com a concepte "CURS DE FORMACIÓ ORQUESTRAL 2023 i el nom del músic inscrit". El preu inclou matrícula, allotjament, classes i professors.

Les places son limitades. El termini per formalitzar les inscripcions és fins el 31 de juliol, passat el termini consulteu la disponibilitat

Per fer la inscripció heu de descarregar-vos els full d'informació i d'autirització del curs i signar-lo:  Descarrega aquí 

Empleneu el formulari d'incripció adjuntant la següent documentació:

INSCRIU-TE!!!